[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Nis funerali i viktimave në Turqi (Foto) 

Trupat e pa jetë të disa prej viktimave të vrarë mbremë nga një sulm terrorist në një klub nate në Stamboll, nisen për në bansesen e fundit.

Varrimet e disa prej viktimave të sulmit në Stamboll tashmë kanë filluar, sa më shpejt është norma e traditës myslimane, shkruan BBC.

Ndërkohë që 39 persona kanë vdekur në mesine  tyre edhe një politc si pasojë e këtij sulmi terrorist, si dhe dhjetëra të tjerë kanë mbetur të plagosur.