Ngacmohet seksualisht një vajzë në Prizren, i dyshuari e kap në të pasme dhe rrëzon përtokë

Ecja nëpër rrugët e qyteteve të Kosovës është shndërruar në sport ekstrem për vajzat dhe gratë. Kjo për shkak të mungesës së sigurisë pasi që ato gjatë kohës që lëvizin vetëm nëpër qytete, vazhdimisht hasin në persona të dyshimtë të cilët i ngacmojnë ato e për më tepër marrin guximin edhe t’i sulmojnë dhe dhunojnë … Vazhdoni me leximin e Ngacmohet seksualisht një vajzë në Prizren, i dyshuari e kap në të pasme dhe rrëzon përtokë