[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Nga sot mund të bëni thirrje me kodin e Republikës së Kosovës +383 (Video)Nga sot të gjithë qytetarët e Kosovës mund të pranojnë dhe të bëjnë thirrje me kodin e Republikës së Kosovës +383.

E ky kod do t’ia kursejë Kosovës milionat e edhe operatorit Vala.

ETC-ELKOS (1)

“Dita e sotit është vetëm një fillim i zbatimit të kodit të ri ndërsa deri në fund të vitit mund t’iu themi  se kodi +381 për telekomin e Kosovës nuk do të ekzistoj. Me kodin e ri do të shuhen të gjithë operatoret ilegal”, ka thënë drejtori i Telekomit të Kosovës, Agron Mustafa, raporton lajmi.net.