[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Nexhmedin Spahiu: Kush fyen simbolet e shtetit të Kosovës le të dënohet me 5 vjet burg   

 

 

Publicisti Nexhmedin Spahiu ka dalë kundër gazetarëve të Kosovës dhe është vënë në përkrahje të Presidentit Hashim Thaçi për ndrishimet e Kodit Penal të Kosovës.

Sipas tij kush i fyen simbolet e shtetit të Kosovës le të dënohet me 5 vjet burg

 

Ndryshimet ne Kodin Penal te Kosoves i perkrahu fuqimisht. Institucionet e brishta te Kosoves kane nevoje te mbrohen. Ai qe shperfille Flamurin Kombetar te Kosoves, Himnin Kombetar te Kosoves duhet te denohet deri 5 vite burg. Edhe Presidenti i Kosoves nuk guxon te fyhet. Por ne kodin penal te Kosoves duhet te shtohet edhe nje nen: Nese Presidenti i Kosoves genjen apo fyen ndonje qytetar apo grup te qytetareve duhet te shkarkohet nga Gjykata Kushtetuese.