[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Nëndega për Nordrhein Westfalen-Gjermani mban Akademi përkujtimore për heroin Salih ÇekajnAkademi Perkujtimore per Hero Salih Qekajn

NJOFTIM

Lidhja Demokratike e Kosovës,Nëndega për Nordrhein Westfalen-Gjermani , në përvjetorin

e  rënies heroike, organizon Akademi Përkujtimore, për Heroin e Kosovës Salih Çekajn,

ish-Nënkryetar i Degës së LDK-së për Gjermani, intelektual, vizonar, strateg dhe njëri ndër

themeluesit dhe komandantët e parë, të grupeve të armatosura të UÇK-së.

Kemi kënaqësin që të ju ftojmë dhe pjesëmarrja juaj do e nderojë këtë akademi

. Ju informojmë se në këtë Akademi do japim inserte nga takimi i fundit që patëm në

Nëndegen tonë me Salih Qekajn pak kohë para rënjes në Altarin e Lirisë për të mos vdekur

kurrë.

Të ftuar janë përfaqsues nga Kosova dhe Mergata.

Akademia do të mbahet me datë,30.04.2017 (e dielë), me fillim në ora 13:00

Adresa:

EURO PARK HOTEL Reutherstraße 1a-c D-53773 Hennef

Me përshëndetje të përzemrta në emër të Kryesisë së

Nëndeges-Jakup Gërguri     Tel:0272373797  ose 015121366836

[email protected]