[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Në Vushtrri bastiset një shtëpi, konfiskohet një armëNë orët e paradites  sotme Policia  Vushtrri ka realizuar një urdhërkontroll  
një shtëpi, me ç’rast urdhërkontrolli ka rezultuar me gjetjen e një arme.  
 
Urdhërkontrolli është realizuar mbi dyshimet e arsyeshme  bazuara, se  shtëpinë 
e  dyshuarve M. XH. 36 vjeçar dhe Xh. Xh. 48 vjeçar, dyshohej për posedim  armës, ku 
ditë  parë  dyshuarit kishin ekspozuar armën në rrjete sociale.  
 
Gjatë kontrollit Policia brenda hapësirave  shtëpisë ka gjetur dhe ka konfiskuar 
një armë, pushkë gjuetie, për  cilën personi i dyshuar nuk posedonte leje përkatëse për 
armë. 
  
Dy  dyshuarit pas procedurave intervistuese janë liruar  procedurë  rregullt.  
 
Ndaj  tyre është iniciuar procedurë për vepër penale ‘mbajtje  pronësi, kontroll, 
posedim i paautorizuar i armës’.