[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Në luftë me kohën për të shpëtuar vajzën nën tren (Video)Ky është momenti dramatik kur një vajzë u shpëtua në kohë nga kalimtarët pasi u rrëzua në shinat e trenit dhe përfundoi poshtë tij.

Ngjarja u regjistrua në Kinë ku njerëzit ndërhynë menjëherë duke e shpëtuar në kohë rekord, pasi treni nisej për një minutë.

Për fat të mirë, pas disa përpjekieve, vajza iu bashkua të ëmës pa pësuar asnjë dëmtim.