Në këto komuna të Kosovës, do të ketë ndërprerje të energjisë në dy ditë e ardhshme

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) ka njoftuar se për shkak të punimeve të domosdoshme në rrjet për siguri të sistemit, të mërkurën (25 dhe 26 /11) në disa lokalitete të vendit do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.   25 vjet nga luftimet e para frontale ndërmjet UÇK-së dhe forcave serbe … Vazhdoni me leximin e Në këto komuna të Kosovës, do të ketë ndërprerje të energjisë në dy ditë e ardhshme