[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Në Ferizaj “Viti i Ri” e priti kryetarin Muharrem Sfarqa! (Video)Qyteti është i zbukuruar.

Por, të pakët janë ata që kanë dal të festojnë në qendër të Feizajt.

E këtu rreth një bredhi me lartësi më të gjatë se vetë objekti i Komunës, ishin mbledhur një numër jo dhe aq i madh qytetarësh, njofton Klan Kosova.

Me të shënuar ora 24:00, këta veçse filluan ndezjen e fishekzjarrëve.

E fishekzjarrët e organizuara nga Komuna, po e presin urdhrin e Kryetarit Muharrem Sfarqa.

Me të ardhur ky, dhjetë minuta pas orës zero-zero, ato u ndezën.

Ky, e fotografoi  këtë moment, derisa vonesën e tij në shesh po e arsyeton me vizita të tjera.