Ndizen ‘gjakrat’ mes SHBA dhe Rusisë: Amerika ushtron ‘presion’ me lëvizjen e gjigandit të saj ushtarak…

 Lëvizja e fundit e SHBA pritet të përshkallëzojë tensionet mes Rusisë dhe Ukrainës.Raportohet se SHBA-të janë duke mbajtur një qëndrim të prerë kundër Rusisë në agresionin e saj ndaj Ukrainës, pasi përveç ndihmave ndaj ukrainasve, kanë vënë në lëvizje edhe makinerinë e tyre gjigante ushtarake. LEXO EDHE KETE Vendim i minutave të fundit, NATO përfshihet … Vazhdoni me leximin e Ndizen ‘gjakrat’ mes SHBA dhe Rusisë: Amerika ushtron ‘presion’ me lëvizjen e gjigandit të saj ushtarak…