NATO’ja e gatshme të dërgojë më shumë trupa në Kosovë

NATO-ja është e gatshme të rrisë numrin e trupave në Kosovë, nëse ka rritje të tensioneve në mesin e minoritetit serb, lidhur me vendimin e Qeverisë së Kosovës për regjistrimin e makinave me targa RKS – Republika e Kosovës. “Ne jemi vigjilentë dhe të gatshëm për të vepruar… nëse kemi rritje të tensioneve, mirëpo edhe mund … Vazhdoni me leximin e NATO’ja e gatshme të dërgojë më shumë trupa në Kosovë