[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

NATO ka bërë një video promovuese për Shqipërinë, si një vend i bukur dhe një aleat i fuqishëm i saj!Në këtë video shihet Shqipërria e cila po cilësohet nga Nato si një vend i bukur dhe një aleat i fuqishëm i saj, shkruan Botapress.

Shqipëria si vend i mahnitshëm me dukuritë e saj natyrore ka tërhequr mendjen e shumë njerezëve  të huaj nga kjo video e publikuar nga Nato, po ashtu ka marrë klikime të shumta, rapoton Botapress.

VIDEO