Mustafa: Kurti e Osmani kanë bërë karrierë duke akuzuar pa fakte, të mbajnë përgjegjësi nëse rasti Berishaj del i vërtetë

Kurti e Osmani janë në krye të shtetit dhe jo në institucione fetare, prandaj ata duhet t’i besojnë ligjit dhe jo çka thonë personat e caktuar. Kështu po thotë ish-kryeministri i Republikës së Kosovës, Isa Mustafa, lidhur me rastin e ambasadorit të Kosovës në Kroaci, Martin Berishaj dhe reagimin e krerëve të shtetit të Kosovës. … Vazhdoni me leximin e Mustafa: Kurti e Osmani kanë bërë karrierë duke akuzuar pa fakte, të mbajnë përgjegjësi nëse rasti Berishaj del i vërtetë