[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

MPMS uron festën e Pavarësisëme një sllogan të veçantëMPMS me ministrin e saj Arban Abrashi ka uruar festën e pavarësisë në mënyrë të vecantë, me një sllogan të hedhur në faqen e Facebook.

Ka qenë vet minsitri Abrashi që ka prezantuar dhe uruar festën :

Ja ku mund ta shihni:

Fotografia e Arban Abrashi