Momenti kur politikanët nga Bosnja e Hercegovina rrahen brenda ashensorit

Halil Bajramoviq, kryetar i partisë NIP në Bosnje e Hercegovinë ishte një prej pjesëmarrësve në incidentin e djeshëm që ndodhi në hotelin Holiday Inn, ku ndodhi një përleshje fizike mes tij dhe këshilltarin e një nga dhjetë kantonet në Bosnje e Hercegovinë, Sulejman Samargjiq. Sot janë publikuar pamjet e përleshjes fizike, ku shihet Bajramoviq duke … Vazhdoni me leximin e Momenti kur politikanët nga Bosnja e Hercegovina rrahen brenda ashensorit