[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Momenti kur Edi Rama i përqafon deri në “zënie fryme” Hashim Thaçin dhe Shpend Ahmetin (Foto)Edi Rama në raste të caktuara tregohet shumë i dashur, në të tjera raste tepër i ashpër. Varësisht nga kundërshtarët politik edhe ‘dashuria’ e kryeministrit të Shqipërisë del në pah.

Sa i përket Shqipërisë, Rama nuk tregon fort dashuri politike ndaj askujt, as ndaj anëtarëve të Partisë Socialiste. I hapur dhe zemërgjerë duket kur del në terren, sidomos në kohë fushatash elektorale.

I dashur nuk shfaqet as me politikanët shqiptarë në rajon, bie fjala për ata të Maqedonisë dhe disa tjerë të Kosovës.

Megjithatë, kur bëhet fjalë për dy politikanë kosovarë, Rama i heqë “dorëzat” dhe i përqafon fort ata, saqë për një moment duket se po ua zë frymën, shkruan lajmi.

Bëhet fjalë për presidentin e Kosovës, Hashim Thaçi dhe kryetarin e Prishtinës, që Rama i referohet si kryebashkiak, Shpend Ahmeti.

Me këta dy Rama nuk kursehet, siç ndodh edhe dje gjatë vizitës në Prishtinë.

Ja për çfarë bëhet fjalë konkretisht… tregojnë fotografitë.

puthja-sh5puthja-sh6