[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Mjeku inovator nga Ferizaji në kryetituj të revistave britanikeRevista prestigjioze britaneze Dentistry.co.uk organizatore e Dentistry Awards ka publikuar një shkrim të veçantë për Dr. Besian Çerkinin dhe sukseset e tij të pabesueshmeme për aparatin Nuvola.

Nuvola është një aparat transparent që shërben për drejtimin e dhëmbëve, më i shpejt, më i sakt, më praktik se çdo aparat tjetër, transmeton zeropesë.

Ky produkt është sjellë nga stomatologu i ri në moshë Dr. Besian Çerkini, me origjinë nga qyteti i Ferizajit.

zeropese-com-jpge_-275