Misioni i fshehtë i Papës në Ukrainë

Papa ka thënë se po ndërmerr një mision sekret për t’i dhënë fund konfliktit dhe ka ofruar të ndihmojë në riatdhesimin e fëmijëve ukrainas të çuar në Rusi. Papa Françesku tha se ka folur me kryeministrin hungarez Viktor Orban dhe një përfaqësues të Kishës Ortodokse Ruse në Budapest si pjesë e përpjekjeve të tij diplomatike. … Vazhdoni me leximin e Misioni i fshehtë i Papës në Ukrainë