Miq të shquar ndërkombëtarë të Kosovës kundërshtojnë Planin e BE-së

Derisa Kosova gjendet në një presion të madh ndërkombëtar për formimin e Asociacionit, disa personalitete të respektuara ndërkombëtare janë rreshtuar në anën e Kosovës. Ata kanë kërkuar nga SHBA-ja dhe BE-ja që të ndalin presionin ndaj Kosovës për këtë çështje. Këto personalitete, që janë pozicionuar kundër Asociacionit, mbajnë edhe pozita të rëndësishme publike në vendet … Vazhdoni me leximin e Miq të shquar ndërkombëtarë të Kosovës kundërshtojnë Planin e BE-së