[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Ministrja Bajrami mori pjesë në lansimin e platformës “Fuqizimi Ekonomik i Gruas-Udhëzuesi për Biznese”Ministrja e Tregtisë dhe Industrisë, Hykmete Bajrami, priti sot  takim ambasadoren e 
Republikës  Kroacisë  Kosovë, Marija Kapitanović.   
Bashkëbisedueset folën lidhur me intensifikimin e mëtejmë  bashkëpunimit ndërshtetëror  
fushën e ekonomisë ndërmjet Republikës  Kosovës dhe Republikës  Kroacisë. 
Ministrja Bajrami e informoi ambasadoren kroate rreth reformave ekonomike nëpër  cilat po 
kalon vendi si dhe për zbatimin e prioriteteve  ndërlidhen me agjendën e integrimeve 
evropiane, përfshirë edhe zbatimin e Marrëveshjes për Stabilizim Asociim me BE-.  
Nga ana e saj, ambasadorja Kapitanović shprehu gatishmërinë e qeverisë kroate për  
mbështetur Ministrinë e Tregtisë dhe Industrisë dhe institucionet e Kosovës  implementimin e 
suksesshëm  masave  ndërlidhen me MSA- si dhe  fusha tjera ekonomike.