Ministria e Mbrojtjes për dyshimet e helmimit të pesë pjesëtarëve të FSK-së

Ministria e Mbrojtjes është deklaruar lidhur me raportimet për dyshimet se pesë pjesëtarë të Forcës së Sigurisë së Kosovës janë helmuar pas ushqyerjes në kazermën e FSK-së në Gjilan. Lidhur me këtë nga Ministria e Mbrojtjes kanë deklaruar se me të marrë informacionin janë ndërmarrë masat e duhura dhe se deri më tani është konfirmuar … Vazhdoni me leximin e Ministria e Mbrojtjes për dyshimet e helmimit të pesë pjesëtarëve të FSK-së