Ministria e Financave kërkon 100 praktikanta me pagë 170 euro

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve (MFPT) ka hapur thirrjen për aplikim në programin “Praktikë në Punë” për 100 të rinjë të cilët do të angazhohen në Qendrat për Punë Sociale, Qendrat Rezidenciale për të moshuar dhe aftësi të kufizuara, si dhe OJQ-të e licencuara nga MFPT. Ministria njofton për kushtet e praktikës: Kompenzimi: 170 … Vazhdoni me leximin e Ministria e Financave kërkon 100 praktikanta me pagë 170 euro