[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Ministri Hoti jep një lajm të mirë për shërbyesit civilë, ai është…Botapress, 19 janar- Ministri i Financave Avdullah Hoti ka mbajtur sot në një konferencë për media për të sqaruar projektligjin për paga i cili shumë shpejt pritet që të shkojë në Kuvend.

Hoti tha se me ligjin për paga asnjë punonjësi që merr pagë nga buxheti i Kosovës nuk do t’i zbritet paga.

Hoti tha se me këtë ligj do të rregullohet dhe përcaktohet hierarkinë e pagave për secilën kategori duke përfshirë Policinë, arsimin, FSk-në dhe institucionet tjera.