Mësimi nisi, por a dalin sot pagat për grevistët?

Bashkimi i Sindikatave të Pavarura të Kosovës (BSPK) dhe Sindikata e Bashkuar e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës (SBASHK), nuk e dinë nëse punëtorëve të sektorit publik, të cilët kanë qenë në grevë gjatë muajit shtator, do t’u dalin nesër pagat e muajit shtator. Atdhe Hykolli, kryetar i BSPK-së, të shtunën në konferencën për media ku … Vazhdoni me leximin e Mësimi nisi, por a dalin sot pagat për grevistët?