[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Mërgata shqiptare në Gjermani përkrah fuqishëm Lëvizjen VETËVENDOSJE!Këto tre ditë deputetët e Lëvizjes VETËVENDOSJE!, Albin Kurti dhe Donika  Kadaj mbajtën disa tubime me bashkatdhetarë në Gjermani.
Në këto tubime, përfaqësuesit Lëvizjes VETËVENDOSJE! prezantuan  zhvillimet e fundit politike në Kosovë dhe alternativën e Lëvizjes ndaj
këtyre zhvillimeve.
Tubimet që u mbajtën në Bielefeld, Heilbronn dhe Heidelberg ishin  përplotë me bashkatdhetarë që kishin shprehur vullnetin dhe interesimin
të dëgjonin dhe të bashkëbisedonin me përfaqësuesit e VËTVENDOSJE!-s.