Mehaj në takim me përfaqësues të NATO-s, diskutojnë për rolin e KFOR-it

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj, sot ka zhvilluar një takim me përfaqësuesit e NATO-s, takim të cilin e cilësoi si të shkëlqyeshëm. Mehaj, përmes një postimi në Twitter, ka thënë se me këta përfaqësues ka diskutuar për rolin e KFOR-it në Kosovë dhe për progresin e reformës së sektorit të sigurisë. “Takimi i shkëlqyeshëm me … Vazhdoni me leximin e Mehaj në takim me përfaqësues të NATO-s, diskutojnë për rolin e KFOR-it