[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Meda gjithmonë afër Ramushit, sot i pranishëm edhe në Gjykatë (Foto)Meda është sot i pranishëm në seancën e radhës të Ramush Haradinajt.

Sot në qytetin Colmar të Francës pritet të mbahet seanca e radhës dhe sipas të gjitha gjasave e fundit për ish kryeministrin e Kosovës, Ramush Haradinaj.

E këngëtari Meda, i cili gjatë shumicës së kësaj kohe ka qëndruar në Francë, edhe sot gjendet në gjykatë.

Untitled