[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

“Më vdekt familja do ta jap nëse…” Djali turpëron vajzën nga Tirana (Biseda)Ju ka ndodhur ndonjëherë t’u shkruajnë nga adresa të rreme për t’ju kërkuar diçka?

Epo nëse ju ndodh, bëni mirë të mos bini pre e këtyre profileve false, edhe nëse personi që ju shkruan ju “premton” diçka.

Kështu, një rast i tillë i ka ndodhur një të riu, të cilit i shkruajnë me një adrese femre dhe dikush i kërkon një kartë rimbushëse. Jo vetëm kaq, por ajo i betohet se do ia japë nëse e ndihmon, madje pretendon se ka ndrydhur këmbën dhe i duhet patjetër.

Fatmirësisht, djali është treguar i zgjuar dhe nuk ka rënë pre e provokimit. Çuna, hapni sytë se mos mashtroheni nga “vajza” të tilla.