Më në fund: “WhatsApp” vjen me pesë ndryshimet e mëdha që mezi po i prisnim

Drejtuesit e aplikacionit “WhatsApp” janë duke punuar për të sjellë 5 ndryshime të rëndësishme.“WhatsApp” ka nisur testimet e ndryshimeve të rëndësishme në versionin e tij “Beta” dhe ato mund të aktivizohen në çdo moment.

Ja cilat janë 5 ndryshimet:

Një modalitet i ri i kamerës për të regjistruar lehtësisht video.

Aftësia për të ruajtur mesazhet që zhduken si mesazhe të mbajtura.

Një veçori e re që iu lejon të krijoni lidhje për t’u bashkuar me telefonatat.

Aftësia për t’u fshehur kur jeni në linjë në “WhatsApp”.

Një veçori që ju lejon të krijoni dhe ndani sondazhe në bisedat në grup.

ngjashme