[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Më mirë “Një kafe me Bleronën” se me Labin…(Foto)Moderatorja tashmë e njohur dhe jo rrallë e përfolura e faqeve rozë, Blerona Zeqiri, filloi karrierën në emisionin “Një kafe me Labin”, shkruan “Kosovarja”.

Ajo shpejt dëshmoi se punën e vet e bënë me përkushtim dhe dashuri ndaj këtij profesioni. Kemi pasur rastin kur e ka udhëhequr e mbajtur edhe tërë emisionin vetë, madje për lakmi, jo e shabllonizuar, siç ndodhte jo pak në ato emisione.

Bleronën e kemi parë edhe në spektakle të tjera të organizuara dhe jo vetëm nga ky televizion…

Me zërin, sharmin e saj, por edhe me realizimin e intervistave me bashkëbisedues gjatë emisionit, tërheqë vëmendjen e shikuesit për ta përcjellë me ëndje.

E ëmbël, e buzëqeshur para ekranit… E tillë po është edhe në emisionin e përditshëm “Bon-bon”.

Por, a thua Blerona do është ajo e cila do e zëvendësojë Labin?