[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Matoshi: Ramushi dëshmoi se vlerat e lirisë duhet të mbrohenAnalisti Halil Matoshinë “Click” të RTV21 është shprehur i lumtur më lirimin e liderit të AAK-së duke thënë se Ramushi ka krijuar një konsensus të brendshëm në Kosovës që vlerat e lirisë duhet të mbrohen me çdo kusht.

 

 

Po ashtu Matoshit tha se Haradinaj ka dëshmuar se Serbia në fushatën e saj për fabrikimin e provave dhe fakteve  të paqena për çlirimtarët e Kosovës dhe qytetarët e vendit të defashtizohet dhe që të dal pas një shekullit na armiqësia dhe urrejtja që ushqejnë ndaj shqiptarëve.