[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Matoshi: Rajoni në garë për armatim, ne po bëjmë sehirAnalisti Halil Matoshi ka thënë se “në rajonin tonë kemi garë për armatim, kurse ne jemi ndalë dhe po kqyrim seri për formimin e Ushtrisë”.

Matoshi, në “Click” të RTV21, po ashtu tha se ‘nëse ne i drejtohemi një diplomati direkt për formimin e Ushtrisë ai do të thotë se nuk është mirë me formu se reagon Serbia’.

Mirëpo, sipas Matoshit kjo nuk do të ishte mirë.

“Nuk e ka kuptimin që nuk bënë me e formu Ushtrinë, por që kjo ka kuptimin që grahni punës së juaj, mirëpo se për formimin e Ushtrisë duhet mendje, para dhe kapacitete profesionale”.