[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Mashtrim dhe keqpërodrim të deytrës zyrtare në PejëRaportohet se zyrtarët e Departamenti Special Antikorrupsion, kanë zbatuar Urdhëresën e Gjykatës Themelore Prishtinë-Departamenti për Krime të Renda, për Simulimin e Veprës së Korrupsionit, gjegjësisht veprës: ‘mashtrim’ dhe ‘keqpërdorim i pozitës dhe autoritetit zyrtar’. I dyshuari mashkull K-Shqiptar (avokat) dyshohet se ka pranuar ryshfet nga një person. I njëjti është arrestuar dhe mjetet financiare janë konfiskuar, ndërsa pas intervistimit është dërguar në mbajtje.

Ngjarja :Pejë 15.02.2017-13:10./Botapress,info