Masat ndëshkuese ende në fuqi, Kosova në pritje të njoftimit të BE’së për heqjen e tyre

  Kosova dy javë më parë u pajtua me kushtet e BE-së për shtensionimin e situatës në veri të Kosovës. Tani ajo pret që BE të heqë masat ndëshkuese. Aktualisht Kosova është në pritje të njoftimit të Bashkimit Evropian për heqjen e masave ndëshkuese pas një pajtueshmërie të arritur ndërmjet Kosovës dhe BE-së në Bratislavë. Qeveria ka tërhequr tanimë … Vazhdoni me leximin e Masat ndëshkuese ende në fuqi, Kosova në pritje të njoftimit të BE’së për heqjen e tyre