[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Mark Kuzhnini është tashmë poeti më alternativ që ka PrizreniI njohur për poezit e tij të veçanta, thellësinë e tyre artistike e sidomos elementët e fuqishme kulturore e artistike.
Ai ka botuar tri libra deri me tani, ndërsa ai do të jetë pjesë edhe e Antologjisë botërore, ku do të jetë në mesin e 500 poetëve më të mirë të botës.
Siç ka mësuar 04 Online, Marku do të merr pjesë me poezin e tij “Krijuesit lutju”. Gjithsesi pjesëmarrja e Markut në këtë organizim të madh poetik është një shenj e mirë se poetët tanë të ri po avancohen dhe prezantohen edhe në organizimet e mëdha ndërkombëtare./04online.info/