[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Majk në shtrat me një femërInstalive është bërë shumë popullore kohëve të fundit dhe po praktikohet shumë nga artistët tanë.

Sigurisht kjo është një formë e mirë për të informuar publikun drejtpërdrejt për planet dhe jetën private.

Mbrëmë reperi i njohur Majk ka hyrë në Instalive nga shtrati.

Por ai nuk ishte vetëm dhe pranë tij ishte një femër.

Në anën tjetër ai sapo ka përfunduar lidhjen me Majlindën, e cila pohon se është shtatëzënë dhe do të lind edhe pak muaj.