Lot gëzimi, 8- vjeçari bashkohet me nënën pas 52 orësh i bllokuar në rrënoja

Histori dhe imazhe të pabesueshme vazhdojnë të bëhen virale kudo nga vendet e prekura si pasojë e tërmetit në Turqi dhe Siri. Në Hatay, Turqi, një djalë tetë vjeçar është shpëtuar nga rrënojat e një ndërtese të shembur pas rreth 52 orësh.  Yigit Cakmak u dërgua nga ndërtesa te nëna e tij që priste, e … Vazhdoni me leximin e Lot gëzimi, 8- vjeçari bashkohet me nënën pas 52 orësh i bllokuar në rrënoja