[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

LDK mban homazhe për Fadil Feratin në 7 vjetorin e vdekjesSot më 30 janar 2017, në orën 11:00, me rastin e  përvjetorit të shtatë të vdekjes të Kryetarit të Komunës së Istogut, Fadil Ferati, anëtarët e Kryesisë e LDK-së, do të bëjnë homazhe  dhe do të vendosin kurora lulesh pranë varrit të tij në Gurrakoc.