Lajmi i fundit vjen nga Prokuroria Speciale ngrit aktakuzë ndaj shumë personave

Prokuroria Speciale e Kosovës, ka njoftuar se ka ngritur aktakuzë në Gjykatën Themelore në Prishtinë, kundër gjashtë të pandehurve me iniciale B.I., Sh.I., M.I., U.Q., F.M dhe A.Z. Kështu është njoftuar përmes një komunikate për media ku është shtuar se, të pandehurit me dashje dhe dijeni në mënyrë aktive kanë marrë pjesë në veprimtarinë kriminale … Vazhdoni me leximin e Lajmi i fundit vjen nga Prokuroria Speciale ngrit aktakuzë ndaj shumë personave