[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

LAJMI I FUNDIT: Tensionohet gjendja Kosovë-Serbi, nëse Haradinaj ekstradohet, mund të nisë edhe luftë?! 

Deklaratat e ambasadorit francez se gjykimi bazohet në fakte të reja, Haradinaj i quan gënjeshtra.

 

 

“Ka rrejt se atë e kanë rrejt Beogradi”, tha Haradinaj.

Mbajtjen e tij ai e vlerëson si tendencë për ta mbajtur larg proceseve vendimmarrëse, pasi thotë se rasti i tij mund të trajtohej edhe nga Gjykata Speciale.

Një gjë e tillë thotë Haradinaj nuk bëhet pasi tashmë janë shtjerrë të gjitha proceset të cilat mund të provonin fajësinë e tij.

Lideri i AAK’së thotë se është koha që qytetari i Kosovës të votojë për ndryshim dhe qeverisjen e kaluar.

Ai përjashton çdo mundësi për koalicion parazgjedhor me LDK’në apo PDK’në.