[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Lajmërohet Thaçi, kësaj here përmes Twitter-it përshëndet marrëveshjen për murinPresidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, i ka përgëzuar organet e nivelit qendror dhe atij lokal për arritjen e marrëveshjes për rrënimin e murit illegal në Mitrovicë.

“Epërgëzoj nivelin qendror dhe atë lokal në Republikën e Kosovës për arritjen e marrëveshjes për integrim dhe jo ndarje të komuniteteve me mure”, ka shkruar Thaçi në Twitter