[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Ky është urimi i Kryeministrit Isa Mustafa për 9 vjetorin e Pavarësisë së Kosovës(Video)Kryeministri Isa Mustafa ka zgjedhur nje forme te veçante te urimit per qytetaret e Republikes se Kosovës në 9 Vjetorin e Pavaresisë se vendit. Ai ka postuar nje video te cilen e ka percjelle me keto fjale

Video e cila në mënyrë simbolike përshkruan gëzimin dhe optimizmin për rrugën e pavarësisë. Urime 9 Vjetori i Pavarësisë së Kosovës!

 

KLIKO KETU PER VIDEO