Ky është propozimi për kompenzimin e orëve të humbura

Bordi i Asociacionit të Komunave të Kosovës i ka dërguar sot një kërkesë Ministres së Ministrisë së Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit Arbërie Nagavci lidhur me formën dhe mënyrën e zëvendësimit dhe kompensimit të orëve të humbura në sistemin arsimor gjatë kohës së grevës. Sipas propozimit të Komunave, thuhet që zëvendësimi i orëve të humbura … Vazhdoni me leximin e Ky është propozimi për kompenzimin e orëve të humbura