[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Ky është njeriu që jetoi 40 vjet me ujqërit (Foto)Nuk ka rëndësi nëse bëhet fjalë për tu hedhur nga një aeroplan apo udhëtuar në vendet ekzotike, disa njerëz thjesht nuk e kanë dert nëse veprimet e tyre janë potencialisht të rrezikshme.

E Werner Freund është një njeri i tillë. Ai jetoi jetën e tij duke bërë diçka të cilën edhe më të guximshmit nuk do ta kishin provuar.

E historia e tij është absolutisht magjepsëse – ai ka jetuar në mes ujqërve për 40 vjet.

Gjatë gjithë kohës sa kishte jetuar me ujqërit, thuhet se kishte mundur të vinte deri aty sa që ujqit edhe të frikësoheshin nga ai, ta respektonin dhe të ndanin gjahun së bashku.

Për fat të keq, Werner vdiq në 2014 nga një sëmundje e pashërueshme. Edhe pse nuk është më me ne, puna e tij mbresëlënëse me ujq do të vazhdojë të mbahet mend.

1 2 11 12 21 22 112 121 212 221