Kush janë personat nga Ballkani Perëndimor që SHBA u vendosi sanksione

Shtetet e Bashkuara shpallën vendosjen e sanksioneve ndaj disa personave në Ballkanin Perëndimor, përfshirë ish-kryeministrin e Republikës së Maqedonisë së Veriut, Nikola Gruevski, dhe ish-zyrtarë të lartë dhe figura publike në vende të tjera të Ballkanit për korrupsion. Sanksionet janë nga Departamenti i Shtetit dhe Thesarit. Sekretari amerikan i Shtetit, Antony Blinken u shpreh për … Vazhdoni me leximin e Kush janë personat nga Ballkani Perëndimor që SHBA u vendosi sanksione