Kush ishte dhe si e nga kush u vra Isa Boletini?

Lideri i krahut ushtarak të Ismail Qemalit, është lindur më 15 janar 1864 në Buletin, por me prejardhje ishte nga fshati Isniq i Deçanit dhe njihej si Isa Shala. Ishte ushtar dhe pjesëmarrës në Lidhjen e Prizrenit më 1878. Ai kishte shkuar në Vlorë me 24-25 nëntor 1912 dhe këtë e dëshmon një fotografi, tek … Vazhdoni me leximin e Kush ishte dhe si e nga kush u vra Isa Boletini?