Kush fshihet pas sulmeve dhe linçimeve ndaj Rrahman Jasharit?

Greva në arsim – të paktën përkohësisht – ka përfunduar, por linçimi online ndaj udhëheqësit të Këshillit Grevist dhe kryetarit të Sindikatës së Bashkuar të Arsimit, Kulturës dhe Shkencës, Rrahman Jasharaj, jo. Me terme të ndryshëm Jasharaj është ofenduar duke filluar nga motivet e grevës e deri te ofendimet për pamjen e tij. Jasharajt në … Vazhdoni me leximin e Kush fshihet pas sulmeve dhe linçimeve ndaj Rrahman Jasharit?