Kurti tregon të gjitha vendimet që i mori sot Qeveria e Kosovës

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka thënë se në mbledhjen e sotme të Qeverisë janë marrë miratuar projektligje e janë marr vendime për mërgatën, shëndetësinë, sigurinë e të drejtat e njeriut. Kurti, përmes një postimi në Facebook, ka thënë se “përfshirja aktive e mërgatës në politikbërje dhe forcimi i lidhjeve të saj me Kosovën, është … Vazhdoni me leximin e Kurti tregon të gjitha vendimet që i mori sot Qeveria e Kosovës