“Kurti t’i palon 50 Rrahman Jashara”, Syla: Ky është nivel i pazarit të kerreve

Analisti dhe gazetari Valon Syla ka komentuar deklaratat e mbrëmshme të deputetit të Vetëvendosjes, Dimal Basha i cili tha se Kurti “i palon 50 Rrahman Jashara”. Duke e dëgjuar këtë deklaratë, Syla ka thënë se niveli i Bashës është i “pazarit të kerreve”. Ai, Bashën e ka quajtur edhe komentator boksi.“Ky o nivel për pazar … Vazhdoni me leximin e “Kurti t’i palon 50 Rrahman Jashara”, Syla: Ky është nivel i pazarit të kerreve