Kurti: Sindikalistët po viktimizohen

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, debatin për grevën e sindikatave, në kuvendin e Kosovës ka thënë se ka tendenca që greva tashmë të përdoret për viktimizim të personave të caktuara. AI ka thënë se tashmë greva tashmë po përdorët për viktimizim, e viktima nuk janë as grevistët as qeveria. LEXO EDHE KETE Bajrami: Krejt dhe … Vazhdoni me leximin e Kurti: Sindikalistët po viktimizohen